ECO DESIGN STUDIO GROUP


Micro Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
ECO DESIGN STUDIO GROUP DOO BEOGRAD, DOBRAČINA 50
ADRESSE
Dunavski kej 23/11, 11000 Beograd
Verantwortliche Person / Eigentümer
Kosta Maksimović

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Ereignisse
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
ECO Design Studio group je organizator sajma kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja „Dodir Pariza”, koji po broju izlagača i posetilaca, kao i po kvalitetu ponude, spada u najveću manifestaciju ovog tipa na području cele Centralne i Istočne Evrope.
ECO Design Studio se bavi uređenjem najvećeg i najsadržajnijeg portala u službi lepote i online prodaje kozmetičkih i proizvoda za negu kose: www.saloninfo.rs.
Kreativni tim ECO Design Studio production-a "odgovoran" je za proizvodnju emisije, koja je razlog zašto brojni gledaoci ostaju ispred malih ekrana. TV emisija Kozmo, magazin o lepoti i zdravom životu.
U okviru delatnosti izdavaštva ECO Design Studio group uređuje i izdaje specijalizovani časopis Kozmo koji je namenjen profesionalnim kozmetičarima i frizerima, kao i onima koji se bave proizvodnjom ili prodajom kozmetike i kozmetičke opreme.
Usluge oglašavanja u štampanim i elektronskim medijima, usluge grafičkog dizajna, konsaltinga, media planiranja, media bayinga i media monitoringa.

Nachrichten