Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora d.o.o. Beograd - privredno društvo obrisano iz registra


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE ZA ZASTUPANJE, PRODAJU I SERVISIRANJE VOZILA MERCEDES-BENZ SRBIJA I CRNA GORA DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD) - privredno društvo obrisano iz registra
ADRESA
Omladinskih brigada 33, 11070 Novi Beograd
Odgovorno lice
Olaf Van Remmen, Hans-Georg Deuschle
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Pobede na tenderima
Događaji
Finansije
Ličnosti
Filantropija
Galerije
Opis delatnosti
Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora predstavlja jednu od vodećih kompanija u automobilskoj industriji u Srbiji i Crnoj Gori.

Osnovana je 3. decembra 1996. godine i u većinskom je vlasništvu kompanije Daimler AG, sa sedištem u Štutgartu, jedne od najuspešnijih kompanija na svetu koja predstavlja poznate marke putničkog programa Mercedes-Benz, smart i Maybach, kao i brendove iz programa komercijalnih vozila Mercedes-Benz, Freightliner, Sterling, Western Star i Setra.

Kompanija zapošljava 237 ljudi, uz neprekidnu tendenciju ka proširenju broja i obima aktivnosti, a time i otvaranja novih radnih mesta. Posebna pažnja se poklanja obuci i usavršavanju svih zaposlenih po visokim Daimler standardima.

Na teritoriji Srbije i teritoriji Crne Gore ovlaščeni partneri sa svojim prodajnim salonima i servisima posluju u: Subotici (ASC Subotica), Novom Sadu (Auto Kuca Mikom), Šapcu (ISN Automotive), Nišu (BPT Eurostar), Podgorici (Ljetopis Automotive), Čačaku, Ivanjici (Ristic d.o.o), Novom Pazaru (Biševac) i Podgorici (Ljetopis Automotive).

Vesti