NavMenu

MOTOKOMERC VALJEVO

Malo preduzeće

Potpuni naziv:

PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, TURIZAM, TRGOVINU, USLUGE I MARKETING MOTOKOMERC D.O.O. VALJEVO

Odgovorno lice:

Ivan Selaković

Matični broj:

????????

PIB:

?????????

Datum osnivanja:

??.??.????.

Pretežna delatnost:

(????) Lorem ipsum dolor sit amet

Kontakt

Adresa:Rajkovačka 21, 14000 Valjevo
Telefon: ??? ?? ?? ?? ???
??? ?? ?? ?? ???
Fax: ????? ???????
Email:no-reply@example.com

Status, prihod, vlasništvo

Oblik svojine:

privatna

Broj zaposlenih:

?? (????)

Nivo prihoda/godina:

???-??? EUR

Vlasnici

Ime Prezime, ??%
Ime Prezime, ??%

Opis delatnosti

-mašinska obrada motora
-tehnički pregled vozila
-prodaja mašina

D.o.o. Motokomerc je porodična firma koja trenutno broji 18 radnika. Osnovna delatnost je mašinska obrada motora. Tu su još i usluge tehničkog pregleda putničkih i teretnih vozila, prodaja rezrvnih delova, servis kočionih sistema teretnih vozila i autobusa, generalne reparacije motora teretnih vozila, proizvodnja, prodaja mašina za obradu delova motora.
D.o.o. Motokomerc je osnovan 1992. godine. Koreni ovog preduzeća datiraju iz 1989. godine, kada je otvorena automehaničarska radionica za mašinsku obradu motora. Njen osnivač je Savo Selaković inače, sadašnji vlasnik i direktor Motokomerca. Ova radionica se prvobitno bavila mašinskom obradom blokova i kolenastih vratila motora sa unutrašnjim sagorevanjem. Delatnost se vrlo brzo proširuje i na remont glava motora, reparaciju klipnjača i druge usluge brušenja i struganja metala.
Godine 1992. automehaničarska radionica prerasta u preduzeće Motokomerc, a čiji su osnivači Savo i Nada Selaković. Preduzeće, nastavlja da se bavi istom delatnošću ali u proširenom obimu. 1998. godine delatnost se proširuje otvaranjem tehničkog pregleda za putnička i teretna vozila. Iste godine otvara se i poslovni objekat u Rajkovačkoj ulici broj 21, u kojoj su objedinjene sve delatnosti Motokomerca. Tu se nalazi radionica za usluge mašinske obrade, prodavnica rezervnih delova, tehnički pregled, računovodstvo i restoran.
Motokomerc posluje u konstantnom usponu u smislu proširenja delatnosti, povećanju broja poslovnih saradnika, širenju tržišta, povećanju obima proizvodnje i što je najbitnije sve većem broju zadovoljnih klijenata.
Najnovije u programu Motokomerca je i proizvodnja i prodaja mašina i alata za mašinske i automehaničarske radionice. Motokomerc je ovlašćeni uvoznik italijanskih proizvođača ove opreme COMEC, PEG .
Delatnost Motokomerca nije bazirana samo na vršenju usluga već i na proizvodnju mašina za reparaciju motora. Što se tiče proizvodnje Motokomerc je prisutan i van granica Srbije.
Stalno povećavanje broja kupaca i obima prometa su trajno opredeljenje rukovodeđeg tima koje prati svetske trendove i iskustva iz ove branše.
Sa funkcionalnom organizacijom rada, dobrim poznavanjem robe i tržišta, Motokomerc se nalazi u samom vrhu u ovoj branši.
Prikaži pun opis

Vesti

Vidi sve

13.08.2013.  |  Finansije

Za mašine i opremu 4 mil EUR - Ko je dobio bespovratna sredstva Ministarstva finansija i privrede?

Bespovratna sredstva za investicije za nabavku opreme i mašina dobio je 81 preduzetnik i malo preduzeće po Programu za pomoć maloj privredi koji je pre dva meseca pokrenulo Ministarstvo finansija i privrede. Preduzetnicima, zanatlijama i malim preduzećima odobrena su bespovratna sredstva do 25% investicije, odnosno do 25.000 EUR, uz učešće preduzeća i zanatlija od 5%, dok je ostatak

Iz kataloga roba i usluga

Lorem

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit Sed eget rutrum

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit

Lorem ipsum dolor sit

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum

Lorem ipsum

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit Sed eget rutrum

Lorem ipsum dolor sit amet