CSCOD-SH d.o.o. Beograd


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
CSCOD-SH d.o.o. Beograd
ADRESA
Trg prijateljstva Srbije i Kine 4, 11070 Beograd
Odgovorno lice
Tao Su

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Opis delatnosti
Kineska državna građevinska inženjering korporacija (skraćeno CSCEC grupa) poznata je kao najveći konglomerat za građevinarstvo i nekretnine na svetu i koja je rangirana na 13. mestu Global Fortune 500 preduzeća 2021. godine i na 1. mestu ENR Top 250 Globalni izvođači radova 2021. Osim toga, CSCEC je dobio rejting "A" sa stabilnim izgledima prema Standard & Poor, Moodi i Fitch Ratings 2021. godine, najveći kreditni rejting u globalnoj građevinskoj industriji.

Osmo inženjersko odeljenje za građevinarstvo Kine (skraćeno CCEED) je podružnica u potpunom vlasništvu i prethodnica CSCEC Grupe, a takođe je i vodeća kompanija za razvoj poslovanja u inostranstvu u Grupi poslednjih godina. Konkretno, pokrivajući zgrade, hotele, vazduhoplovstvo, nebodere, stadione, infrastrukturu itd. U 2020. prihod CCEED -a je veći od 306,6 milijardi RMB / 47,9 milijardi USD, a novi dodeljeni ugovor je 557,5 milijardi RMB / 87,1 milijardi USD.

CCEED je osnovao svoju podružnicu (CSCOD-SH D.O.O) u Beogradu početkom 2019. godine, a trenutno se bavi uređenjem projekta Kineskog kulturnog centra u Beogradu i projektom i strukturom podzemne garaže Studentskog parka.