Jasmin d.o.o. Beograd


Srednje preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
TRGOVINSKO PREDUZEĆE JASMIN DOO BEOGRAD (PALILULA)
ADRESA
Bulevar Despota Stefana 68a, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Dragoslav Dražović

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
58 GODINA VERNOSTI

TRADICIJA I INOVACIJA
JASMIN je 100 odsto domace preduzece. Verne tradiciji, dugoj 58 godina, sve generacije kupuju u Jasmin parfimerijama - od onih koji se vezuju za klasične, oprobane proizvode do onih koji žele najnovije, inovativne preparate. Poverenje stvarano decenijama rezultira starim i novim jasminholičarkama.

NA DOHVAT RUKE
Sa prodajnim lancem od 30 prodavnice ( 20 u Beogradu, 10 u gradovima Srbije ), na najelitnijim, urbanim lokacijama, sa prepoznatljivim eksterijerom i enterijerom, Jasmin parfimerije su svima dostupne a svaki proizvod je kupcu, i bukvalno, na dohvat ruke.

SVET U JASMINU
Pored poznatih, priznatih i prestižnih brendova u Jasmin parfimerijama zastupljeni su i najkvalitetniji, sofisticirani brendovi pa je kupovina u inostrantvu postala prošlost. Kupcima Jasmina su neki od tih brendova sinonim za JASMIN.

DESTEKA ZA USLUŽNOST
Stručno i ljubazno osoblje posluje u savremenom, kreativnom ambijentu u kome se kupac oseća dobrodošlo i opušteno, kao kod kuće. To je razlog što od kupaca, godinama, JASMIN dobija samo najviše ocene.

ŠTEDI KUPUJUCI
Stalne akcije, sniženja cena i poklona uz kupovinu, promocije uz asistenciju obučenih promotera i konsultanata, specijalne mogućnosti tokom Happy Day, uslovi plaćanja uskladjeni sa mogućnostima kupaca....odlika su Jasmin parfimerija.

IMA NEKA TAJNA VEZA
Stalno otorena veza sa potrošačem - putem visokokvalitetnog besplatnog časopisa, sajta, oglašavanja u najtiražnijm medijma, telefonskog i SMS komuniciranja zaslužna je za odlično obaveštenog kupca koji je veran, zadovoljan, jasminholičar

Vesti