Jahting klub Kej doo Beograd


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
JAHTING KLUB KEJ DRUŠTVO ZA UGOSTITELJSTVO I TURIZAM D.O.O. BEOGRAD (ZEMUN)
ADRESA
Marka Nikolića 9, 11080 Beograd - Zemun
Odgovorno lice
Filip Đorđević, direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Događaji
Finansije
Opis delatnosti
Jahting klub „Kej“ se nalazi na jednoj od najlepših tačaka na novobeogradskoj obali Dunava – u neposrednoj blizini ušća Save u Dunav, nadomak Parka prijateljstva.

Kompanija „Jahting klub Kej“ osnovana je 2006. godine i danas u svojoj floti poseduje pet putničkih brodova. Brodovi su različitih kapaciteta, opremljeni najsavremenijim uređajima, koji omogućuju veoma udobnu i sigurnu plovidbu.

Našim brodovima svakodnevno krstarimo Dunavom i Savom, pružajući Beograđanima i svim gostima Beograda mogućnost da uživaju u pogledu na ušće Save u Dunav i panorami Beograda sa reka. Godišnje prevezemo više od 150.000 putnika.

Na našim brodovima pružamo kompletnu ugostiteljsku uslugu. Organizujemo i sve vrste proslava, kako privatnih (venčanja, rođendane, krštenja, maturske večeri), tako i korporativnih proslava i događaja.

Jahting klub „Kej“ u svom sastavu ima i luksuzno opremljene apartmane, iz kojih se pruža pogled na idealno okruženje za opuštanje i odmor – reku, netaknutu prirodu Velikog ratnog ostrva i Kalemegdan.

Vesti