MNG Centar doo


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE ZA TRENING I KONSALTING USLUGE CENTAR ZA RAZVOJ LJUDSKIH RESURSA I MENANDŽMENT-MNG CENTAR DOO BEOGRAD
ADRESA
Višnjički venac 27/17, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Vladimir Ivanković

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Pobede na tenderima
Događaji
Finansije
Ličnosti
Referenc lista
Opis delatnosti
MNG centar doo je trening i menadžment konsalting organizacija, osnovana 2005. godine. Centar beleži konstantan i brz razvoj, a svoj stručan i profesionalan rad, sa timom eksperata, usmerava ka sledećim grupama aktivnosti:

Trening aktivnosti – Kontinurani profesionalni razvoj menadžmenta i zaposlenih u preduzećima, kroz tzv. „competency based“ trening programe i seminare, čiji je cilj osiguranje kvaliteta u obučavanju i razvoj praktično upotrebljivih veština, koje unapređuju konkurentnost preduzeća;

Konsalting – Pružanje savetodavnih usluga u poslovnom i javnom sektoru, sa timom vrhunskih domaćih i stranih eksperta u oblastima: poreza, carina, računovodstva, finansija, ljudskih resursa, radnog zakonodavstva, bezbednosti na radu, uvođenja sistema kvaliteta, organizacionog i menadžment razvoja i dr.; Kao jedina institucija u Srbiji, Centar sprovodi konsalting za definisanje procedura i metoda za uspostavljanje internih trening sistema (ISO 10015) koji treba da obezbede veći povraćaj na investiciju(ROI) u razvoj ljudskih resursa.

Razvoj projektnih aplikacija i projektno upravljanje – Ova grupa aktivnosti je, u najvećoj meri, usmerena ka reformi određenih oblasti socijalno-ekonomske infrastrukture. Teme projekata se odnose na razvoj konkurentnosti, reformu obrazovanja, razvoj sistema obučavanja, analizu potreba za veštinama, aktivne mere u zapošljavanju, podršku preduzetništvu, razvoj inovacionih sistema, regionalni i lokalni razvoj itd. Centar predlozima projekta konkuriše kod razvojnih fondova EU i kod domaćih institucija.

Implementacija e-Learning sistema – Centar je predstavnik vodeće evropske kompanije Bit Media, za razvoj i implementaciju sistema za elektronsko učenje. Centar implementira sisteme za upravljanje znanjem u preduzećima kao i sisteme učenja na daljinu (LMS Sitos), razvoj sadržaja i za ocenjivanje. Pored toga za potrebe učenja i razmene informacija u preduzećima i javnom sektoru razvijamo specijalizovane elektronske sadržaje učenja za naručioce. Obučavamo preduzeća i javne institucije kako sami da upravljaju ovim sistemom i razvijaju sami svoje sadržaje učenja. Centar poseduje sopstveni e- portal za upravljanje znanjem na kome se, između ostalog, nalaze 4 modula elektronskog programa učenja „Easy Business“ koji služi za pripremu kandidata za sticanje Evropske licence evropskih kompetencija (EBC*L).

EBC*L (European Business Competence Licence) – Evropska licenca poslovnih kompetencija- Centar je nacionalni predstavnik i krovna organizacija za ovaj evropski standard u menadžmentu koji sa sobom povlači standardizovani sistem obučavanja i sertifikacije za menadžerske i preduzetničke veštine . EBC*L kvalifikacija ima 12 modula. Osnovni cilj EBC*L- a je osiguranje kvaliteta u obučavanju za menadžerske pozicije. Više o EBC*L- u na www.ebclsrbija.com ili www.ebcl.eu

Coaching/Mentoring – Pružanja usluga coaching-a i mentoring-a za menadžere preduzeća

Vesti