Energy saving group d.o.o Beograd


Mikro preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Opis delatnosti
Preduzeće za energetsku efikasnost inženjering i konsalting Energy Saving Group, d.o.o. je osnovano 01.06.2004. godine sa ciljem da postane:

- Konsultantska kuća regionalnog značaja sposobna da pruži vrhunske usluge pri restrukturiranju energetskog sektora, formiranju slobodnog tržišta energije, definisanju strategije razvoja energetike, pri planiranju razvoja i planiranju rada elektroenergetskih sistema, pri definisanju tarifnih sistema i politike cena energenata, kao i pri izradi studija izvodljivosti i pripremi tenderske dokumentacije za izgradnju energetskih objekata.

- Vodeća privatna organizacija u Srbiji koja razvija i realizuje projekte u oblasti energetske efikasnosti i koja svoj profit ostvaruje ostvarujući istovremeno još veće uštede svojim klijentima.

- Fleksibilan inženjersko-projektantski biro koji može da pruži raznovrsne inženjering i projektantske usluge pri uvođenju automatskog upravljanja u industrijske procese i pri rekonstrukciji i izgradnji složenih energetskih objekata.

Konsultantskim aktivnostima u strateškim oblastima restrukturiranja, formiranja tržišta i planiranja razvoja energetike, ESG želi da doprinese regionalnom povezivanju, izgradnji i osposobljavanju novih institucija, stvaranju ekonomski racionalnih i socijalno prihvatljivih tarifa i u krajnjoj instanci da bar malo doprinese povećanju sigurnosti i podizanju kvaliteta usluga potrošačima i održivom razvoju regiona.

Realizacijom projekata energetske efikasnosti, ESG želi da doprinese unapređenju svesti o značaju i znanja o mogućim merama energetske efikasnosti, da u praksi doprinese racionalnijem korišćenju energije u Srbiji i drugim zemljama regiona, smanjenju potreba za novim energetskim kapacitetima i da se time na najbolji način priključi globalnim naporima za zaštitu životne sredine.

Realizacijom konkretnih projektantskih i inženjering poslova, ESG želi da doprinese ekonomskom oporavku industrijskih potrošača u Srbiji, povećanju njihove efikasnosti i tržišne konkurentnosti, a u širem smislu da doprinese opštem tehnološkom napretku Srbije i regiona.