Delta Agrar d.o.o. Beograd


Veliko preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Opis delatnosti
Kompanija Delta Agrar sa sedištem u Novom Beogradu u Ulici Jurija Gagarina 12 posluje u okviru Delta M grupe i Delta Holdinga. Trenutno zapošljava oko 1.700 radnika. U okviru kompanije mnogobrojni i raznovrsni poslovi organizaciono su podeljeni na tri dela primarna poljoprivredna proizvodnja agrotrgovina i distribucija i proizvodnja hrane.

U delu primarne proizvodnje Delta Agrar bavi se ratarstvom stočarstvom ribarstvom i proizvodnjom voća i povrća.

U oblasti trgovine agroproizvodima kompanija se bavi prometom žitarica i uljarica mesa i stoke a organizuje i kooperaciju i otkupne centre.

Delta Agrar distribuira pesticide semena stočnu hranu agromehanizaciju i mineralna đubriva sve to u saradnji sa vodećim svetskim proizvođačima. Kompanija je organizovala i sopstvenu maloprodajnu mrežu poljoprivrednih apoteka a u planu je otvaranje agrocentara.

Proizvodnja hrane obuhvata proizvodnju mesa i mesnih prerađevina u fabrici Yuhor iz Jagodine punjenje vode Gala u fabrici Mioni proizvodnju testenina i brašna u fabrici Danubius Novi Sad paking centar Florida bel u Zemunu i proizvodnju kafe u fabrici Calido Cafe Sopotu.

Partneri Delta Agrara su vodeće svetske kompanije u svim oblastima agrobiznisa BASF Syngenta Bayer CropScience Pioneer Nufarm Summit Agro International DanBred Deutz-Fahr Amazone Kverneland i druge.