NavMenu

Otvaranje "biznis adrese" dobar početak za poslovnu ekspanziju

Izvor: eKapija Petak, 23.08.2013. 12:14
Komentari
Podeli

Kompanija "SEE Offices" i dalje uvodi inovativnu servisnu podršku potencijalnim klijentima, pre svega iz inostranstva sa kojima najviše sarađuje. Pre dva meseca otvorila je najpre izuzetno atraktivan konferencijski prostor na jednom od najviših spratova poslovnog centra "Ušće", da bi pre nekoliko dana spustila cene svojih usluga a potom uvela servis u kategodiji "Biznis adrese" za potencijalne klijente.

Šta ovo, zapravo, zaista znači, otkrila nam je izvršna direktorka ove kompanije, Marina Antić:

- Ovaj servis namenjen je prvenstveno kompanijama koje još uvek nisu fizički prisutne u Beogradu, kao centru svih poslovnih događanja u našoj zemlji. Ova usluga obuhvata dobijanje srpskog telefonskog i fax broja, kao i preuzimanje kompletne komunikacije za našeg klijenta kome prosleđujemo sve informacije vezane za nju. Ovaj novi paket predviđa da, kada klijent stigne u Beograd, dobije još mogućnost da se koristi našim atraktivnim poslovnim prostorom za poslovne razgovore sa ovdašnjim potencijalnim partnerima - kaže ona i dodaje da na osnovu dobijanja biznis adrese u Srbiji kompanije imaju pravo registracije u APR-u.

Marina AntićMarina Antić

Kako je objasnila, ovakav način početka poslovanja u svetu je ustaljena praksa za mnogobrojne poznate međunarodne kompanije koje su na takav način radile svoju poslovnu ekspanziju na novim tržištima.

- Kao konkretan primer mogu da navedem poznatu kompaniju "Google" ali i mnoge druge - kaže Marina Antić otkrivši nam da je cena ovakve usluge izuzetno popularna (znatno ispod 100 EUR) ali i izuzetno efikasan način za poslovno etabliranje na novim tržištima.

Da podsetimo, kompanija "SEE Offices" je zajednički projekat austrijske kompanije Bena, koja je lider na tržištu poslovnih centara u Austriji, i konsultantske kuće "Ecovis ConFidas", koja u Srbiji nudi usluge finansijskog savetovanja u regionu jugoistočne Evrope.

Prvi "SEE Offices" biznis centar otvoren je u novembru 2012. godine na 19. spratu poslovnog centra Ušće.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Finansije

Kompanija Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus želi da kupi 17% u Addiko banci

Kompanija srpskog biznismena Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus Ltd. želi da kupi manjinski deo u Addiko banci, čije je sedište u Beču, i koja se specijalizovala za "retail" bankarstvo. Kostić nastoji da uveća svoj udeo na bankarskom tržištu Evrope, piše Bloomberg. Agri Europe je tražio da otkupi udeo od oko 17% u Addiko banci preko javne ponude za preuzimanje akcija, pokazuju podaci iz ponude u koju je Bloomberg imao uvid. S druge

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.