NavMenu

Dizajneri osmislili interesantnu "Mandarin" fotelju

Izvor: eKapija Utorak, 05.11.2013. 14:19
Komentari
Podeli

Razigranu "Mandarin" fotelju su osmislili dizajneri Vjačeslav Čupahin i Genadij Martinov i predstavljen je na "iSaloni Worldwide 2013" u Moskvi, prenosi portal mojenterijer.rs.

Sferna struktura, meka i fleksibilna, sastavljena od osam segmenata, i mobilni i udobni elementi povezani su uz pomoć rajsferšlusa.

Višenamensko rešenje mekih i razigranih linije, neobičan dizajn za interakciju, sa jednostavnošću se uklapa različitim okruženjima, od kuće do kancelarije, i može da se prilagodi za različite namene, pretvarajući se iz taburea u udobnu fotelju, ili sofu na kojoj se možete opustiti do kreveta na kome se spava, ili razdvajanjem različitih elemenata mogu se stvoriti komadi različitih oblika i veličina, čime se dobija mesto za sedenje za do osam osoba.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.