NavMenu

Prljavo ili čisto nije isto - Beo Zoo Vrt i Sekopak u zajedničkoj akciji

Izvor: Promo Sreda, 13.09.2017. 09:41
Komentari
Podeli
Prvi put ovog leta u beogradskom zoološkom vrtu promovisano je odvajanje ambalažnog otpada. Sekopak je tokom leta organizovao radionice za decu i na taj način pokušao najmlađim posetiocima zoološkog vrta da približi primarnu selekciju i reciklažu.

Deca su tom prilikom mogla da nauče gde se ubacuje koja vrsta ambalaže, kako se od ambalažnog otpada mogu napraviti igračke kao i da učestvuju u različitim igricama za decu. Ovu letnju radionicu Beo Zoo vrt i Sekopak završili su 10. septembra predstavom "Prljavo ili čisto nije isto". Glumci predstave su najmlađim posetiocima Beo Zoo vrta, na šaljiv i zabavan način, dali odgovore na pitanja: Šta je ekologija, a šta reciklaža? Gde se ambalaža odlaže i može li ona biti korisna?

U zajedničkoj akciji Sekopaka i Beo Zoo vrta, reciklažna ostrva postavljena su u martu ove godine. Cilj je da se omogući posetiocima da na jedinstven način doprinesu zaštiti životne sredine kao i da se podigne svest o važnosti ekološki odgovornog ponašanja, pogotovo kod najmlađih posetioca. Deca su mnogo bolji promoteri reciklaže i otvoreniji su da usvajaju zdrave ekološke navike i šire zelene ideje među svojim ukućanima.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Telekom Srbija grupa i zvanično na nemačkom tržištu - MTEL Nemačka otvorila vrata svojih poslovnica

Telekom Srbija grupa nastavlja sa širenjem poslovanja u Evropi. Na svečanosti organizovanoj povodom otvaranja poslovnica u Menhengladbahu i Dizeldorfu, generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL Nemačka, Stefan Božić, presecanjem vrpce simbolično su otvorili novo prodajno mesto kompanije MTEL Nemačka i na taj način označili još jedan značajan korak u širenju poslovanja ove kompanije na velikim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.