NavMenu

Privodi se kraju izgradnja hotela "Radisson Blu" u Beogradu

Izvor: Tanjug Ponedeljak, 21.04.2014. 19:30
Komentari
Podeli

Beograd će uskoro dobiti još jedan moderan hotel, "Radisson Blu Old Mill", sa poslovnom kulom, čija je izgradnja u završnoj fazi.

Prema rečima predstavnika Grupe "Soravia", radi se završno doterivanje fasade, uređuju se instalacije i priprema opremanje.

Planirano je da unošenje nameštaja, opreme i inventara bude završeno do polovine godine. Probni rad će početi u avgustu, a zvanično otvaranje predviđeno je za septembar.

Hotel će se prostirati na 25.000 kvadratnih metara, imaće 236 soba, 15 apartmana, restoran, bar, konferencijsku dvoranu od oko 500 mesta i parking.

Poslovna kula sa staklenom fasadom ima 12 spratova, a kompanijama će biti ponuđeno u najam 3.400 kvadratnih metara prostora. U hotelu će biti zaposleno 120 radnika.

Hotel se gradi renoviranjem zgrade Starog mlina i sve je pod nadzorom Zavoda za zaštitu spomenika kulture. Sve što je od materijala sačuvano, koristi se u obnovi objekata.

Kompanija "Soravia" je nedavno i u Beču otvorila hotel "Sofiensale" renoviranjem zgrade stare 175 godina, a u kompaniji kažu da ih posebno zanimaju stara zdanja, jer imaju svoju istorijsku priču, koja je zanimljiva za turiste.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.