NavMenu

Auto šoping mol u Novom Beogradu - novi poslovni prostor "Autocentra Stojanović" do kraja 2010.

Izvor: eKapija Četvrtak, 06.05.2010. 12:54
Komentari
Podeli

Izgled budućeg "Autocentra Stojanović"Izgled budućeg "Autocentra Stojanović"

"Autocentar Stojanović", zvanični diler "Škode", do kraja godine otvoriće novi poslovni prostor površine 3.500 m2 u Bloku 45 u Novom Beogradu. Klijentima ove kompanije, koja posluje već četvrt veka, biće omogućeno da na jednom mestu, osim kupovine vozila, obave tehnički pregled, registraciju, održavanje, različite popravke, kao i osiguranje vozila, kupovinu na kredit i lizing.

Izgled budućeg "Autocentra Stojanović"Izgled budućeg "Autocentra Stojanović"

- Otvorićemo šoping mol za kola u ulici Jurija Gagarina. Osim prodaje i servisiranja vozila, sa našim partnerima pružamo brojne druge usluge vozačima. Dugo smo radili na ovom projektu, pre svega zbog problema sa papirologijom. Reč je o grinfild investiciji koja će omogućiti zapošljavanje 50 radnika, a u ovom objektu kasnije planiramo da zaposlimo dodatnih 20 ljudi – rekao je u razgovoru za "eKapiju" Miroslav Stojanović, direktor "Autocentra Stojanović".

Izgled budućeg "Autocentra Stojanović"Izgled budućeg "Autocentra Stojanović"

Objekat čija izgradnja je počela pre nekoliko dana biće urađen po standardima "Škode". Za projekat je bio zadužen "Tema inženjering", a izvođač radova je "Energoprojekt visokogradnja".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.