NavMenu

Poseidon grupa najavila izgradnju Capitol parka Leskovac - Otvaranje na jesen 2018.

Izvor: eKapija Petak, 16.06.2017. 12:20
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: sirtravelalot/shutterstock.com)Ilustracija
Nakon završenog projekta u Šapcu i dva u toku u Somboru i Beogradu, Poseidon grupa nastavlja da investira u srpsko ritejl tržište. Kako je potvrđeno danas, britanski investitor dovodi svoj brend Capitol park u Leskovac.

Zemljište površine 16.500 m2 na kom će park biti sagrađen smešteno je u širem centru grada, na uglu ulica 28. marta i Strahinjića Bana. Prednosti ove lokacije su blizina centru grada, kao i autoputa E-75.

- Capitol park Leskovac biće četvrti po redu ritejl park u Srbiji i doprineće lokalnoj zajednici tako što će omogućiti posao za 100 ljudi u fazi izgradnje, kao i posao za 150 radnika nakon otvaranja - istakao je direktor kompanije Džejms Gan.

Početak izgradnje očekuje se na proleće, a otvaranje na jesen 2018. godin, navedeno je u saopštenju.

Capitol park Leskovac sastojaće se od devet lokala, sa ukupnom površinom od 8.320 m2 za izdavanje. Ovo će biti prvi ritejl park u Leskovcu.

Capitol park Leskovac ponudiće kombinaciju poznatih stranih i domaćih brendova prilagođavajući se potrebama lokalnog stanovništva. Hipermarket, prodavnice garderobe za decu i odrasle, sportska oprema, nameštaj i dekoracija za kuću pružiće budućim posetiocima jedinstveno iskustvo kupovine, dodaje se u soapštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.