NavMenu

SAS najbolja kompanija za rad

Izvor: eKapija Utorak, 20.11.2012. 11:41
Komentari
Podeli

Sa dodele nagradaSa dodele nagrada

Kompanija "Great Place to Work" objavila je listu najboljih svetskih multinacionalnih kompanija za rad na osnovu istraživanja u kojem je učestvovalo oko 350 korporacija. Prvo mesto na toj listi pripalo je kompaniji SAS.

Džim Gudnajt (Jim Goodnight), izvršni direktor SAS-a, je povodom ove nagrade izjavio da dobijeno priznanje još više daje na značaju njihovim naporima i zalaganju za kreativnost i inovacije širom sveta, bez obzira gde se nalaze.

- Odgovori zaposlenih bili su kritično merilo za dostizanje prvog mesta na ovoj listi. Veoma mnogo znači kada zaposleni vrednuju kompaniju onoliko koliko i ona vrednuje njih. To se takođe reflektuje i na to kako mi vrednujemo klijente - objasnio je Gudnajt.

Na listi najboljih 10 kompanija za rad našli su se: "SAS Institute", "Google", "NetApp", "Kimberly-Clark", "Microsoft", "Marriott", "Federal Express", "W.L. Gore & Associates", "Diageo" i "Autodesk".

Kompanija SAS je lider u oblasti poslovnih softvera i usluga i tržišno vodećih analitičkih aplikacija. Rešenja nalaze primenu u telekomunikacijama, bankarstvu, osiguranju, maloprodaji, proizvodnji, javnom sektrou i drugim industrijama.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.