NavMenu

Kompanija BESICO planira da gradi logističke parkove u Srbiji

Izvor: PR Sreda, 25.01.2023. 11:00
Komentari
Podeli

(Foto: BESICO)
BESICO, kompanija za razvoj industrijskih nekretnina, stigla je u Srbiju sa građevinskim projektima za proizvodnju i logističkim prostorima koji su već dostupni za iznajmljivanje. "Besico skladište za zakup".

Kompanija BESICO planira da izgradi proizvodne i logističke parkove dizajnirane po meri. Njihov tim sa međunarodnim iskustvom završio je preuzimanje 8,45 hektara zemljišta u Novoj Pazovi i trenutno realizuje planove za razvoj i ponudu tržištu objekta Besico Belgrade North, logističkog parka A klase, sa 46.000 m2 površine za izdavanje. U pitanju su tri odvojene zgrade sa primenjenim cross-docking rešenjem i fotovoltaičnim/solarnim panelima pripremljenim za instaliranje, kao i sa BREEAM sertifikatom zelene gradnje i energetske efikasnosti, po zahtevu klijenta.

(Foto: BESICO)
Objekat će biti strateški direktno povezan sa autoputem E75/A1 i smešten samo 30 km putem od centra Beograda i 50 km od centra Novog Sada.

Pogledajte lokaciju na GoogleMaps

https://www.google.com/maps/@44.9596989,20.2519862,762m/data=!3m1!1e3

(Foto: BESICO)

O kompaniji BESICO

Međunarodno iskustvo u kombinaciji sa domaćim znanjem jeste ono što definiše BESICO. Tokom 30 godina, naša kompanija realizuje projekte na građevinskom tržištu i istovremeno razvija svoj portfolio. Uz snažan kapital i pristup zasnovan na dugoročnoj saradnji, nastojimo da uspostavimo partnerstva za budućnost.

BESICO je profesionalna, međunarodna kompanija za razvoj nekretnina, sa više od 30 godina iskustva u izgradnji objekata. Ova firma nudi proizvodne i logističke prostore dizajnirane po meri.

Besico poziva sve domaće i strane kompanije koje posluju u Srbiji, ili one koje planiraju da uđu na srpsko tržište, da uspostave saradnju sa nama time što ćemo im ponuditi industrijski prostor A klase.

(Foto: BESICO)

Uz industrijski park Besico Belgrade North, kompanija Besico sada nudi i širok spektar drugih projekata širom Srbije u svim većim gradovima, po zahtevu klijenata.

Za više informacija ili za slanje ponuda, pošaljite mejl na info@besico.eu ili pozovite +38163521057.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Telekom Srbija grupa i zvanično na nemačkom tržištu - MTEL Nemačka otvorila vrata svojih poslovnica

Telekom Srbija grupa nastavlja sa širenjem poslovanja u Evropi. Na svečanosti organizovanoj povodom otvaranja poslovnica u Menhengladbahu i Dizeldorfu, generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL Nemačka, Stefan Božić, presecanjem vrpce simbolično su otvorili novo prodajno mesto kompanije MTEL Nemačka i na taj način označili još jedan značajan korak u širenju poslovanja ove kompanije na velikim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.