NavMenu

Kako sačuvati kućni budžet u 2023. godini? Vreme je za racionalnu kupovinu: Izgradite navike koje čuvaju vaše vreme i novac

Izvor: PR Ponedeljak, 23.01.2023. 09:25
Komentari
Podeli

(Foto: dm)
Početak nove godine uglavnom je onaj period kada pokušavamo da se pridržavamo novogodišnjih ciljeva i planova koje smo postavili za tu godinu. Ukoliko su neki od njih za 2023. godinu, između ostalog, ušteda vremena i efikasnija potrošnja kućnog budžeta, vreme je da kratkoročne akcije i sniženja zamenite dugoročno UVEK POVOLJNO cenama.


Šta su "dugoročno povoljne cene"?

Ovaj koncept na našem tržištu je počeo da promoviše drogerijski lanac dm kada je prošlog januara rešio da u potpunosti zameni sniženja UVEK POVOLJNO cenama, poručujući kupcima da ne moraju da "jure" popuste već da svoje omiljene proizvode mogu da kupuju kada to požele po cenama koje neće biti uvećane minimum četiri meseca.

Ne morate da kupujete "da vam se nađe". Uz ovaj koncept nećete morati da pravite zalihe proizvoda. Uputite se u najbližu dm drogeriju i pronađite proizvod sa oznakom UVEK POVOLJNO onda kada vam je stvarno potreban.

(Foto: dm)

Dakle, često će se dešavati da u vašem dm-u pronađete svoj omiljeni dezodorans za oko 200 dinara jeftinije od njegove redovne cene. Kupite ga onda kada vam je zaista potreban, jer mu se cena neće povećati minimum četiri meseca, već samo može biti niža (snižena) – čime postižete dugoročnu uštedu. Kako biste uvideli korist za vaš budžet, racionalna kupovina treba da postane deo vaše rutine.

Godinu dana nakon što je sproveden, ovaj poduhvat dm-a pokazao je da su potrošači na našem tržištu i te kako spremni da menjaju navike, ali i da u kontekstu globalne ekonomske situacije pre svega tragaju za stabilnim vidovima kupovine koji će dugoročno povoljno uticati na njihov kućni budžet.


Kako da prepoznate proizvode UVEK POVOLJNO?

Proizvodi u okviru ovog koncepta jasno su u dm drogerijama obeleženi pečatom sa ispisom UVEK POVOLJNO, a možete ih pronaći u svim kategorijama proizvoda, počevši od prehrambenih namirnica i organske hrane, preko segmenta za održavanje doma, odeljka za negu i ishranu beba, sve do asortimana za negu i lepotu.

Da sumiramo – dobro je kad u novoj godini mnogo toga ostane staro, a posebno cene! Računica pre šopinga vam više nije potrebna, kupovina može da se obavi bez stresa, a štedeti se može svakodnevno, i sve to uz koncept UVEK POVOLJNO – odskoro i u dm online prodavnici.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.