NavMenu

Tri saveta za uređenje doma koje vam pomaže da napunite baterije

Izvor: eKapija Petak, 23.12.2022. 10:59
Komentari
Podeli

(Foto: JYSK)
Vaš dom treba da bude utočište – prostor gde se osećate opušteno i sigurno. Ali uspevate li da stvorite temelj za opuštajuću atmosferu u svom domu? Pokazaćemo vam kako uređenje enterijera može biti izvor mira i oslobađanja od stresa. Nadamo se da će vam ovi saveti pomoći u kreiranju mirne i opuštajuće atmosfere u vašem domu.


Fokusirajte se na ono što vas opušta

Da biste stvorili malu oazu u svom domu, morate razmisliti o tome šta vam omogućuje da napunite baterije i opustite se. Smatramo da je dobra ideja da glavne boje u vašem domu budu neutralne. Neka zidovi i nameštaj budu u belim, sivim, smeđim i zemljanim tonovima.

(Foto: JYSK)

Zatim ih kombinujte sa tekstilom u boji i pletenim korpama sa šarenim detaljima.

Zidni ormarić savršen je primer neutralnog komada nameštaja u koji možete dodati sve svoje omiljene predmete. Istaknite predmete koje volite i koji vam pomažu da se opustite.

(Foto: JYSK)

Imajući ih na vidnom mestu, bićete skloniji da ih koristite. To može biti bilo šta što vas podseća da napravite pauzu: vaš dnevnik, slike koje vas inspirišu, mirišljave sveće ili knjige.


Birajte tople i prijatne dekoracije za dnevnu sobu

Dnevni boravak je srce doma, mesto za opuštanje i druženje sa najbližima. To bi trebalo da bude prostor u kojem je uživanje biti zajedno, pa se pobrinite da ima mesta za sve, tako što ćete imati veliku prostranu garnituru ili nekoliko dodatnih mesta za sedenje.

(Foto: JYSK)

Ali ne zaboravite da kreirate male mirne oaze u kojima možete uživati i sami. Očigledan izbor je dodati fotelju, ali stolica ili tabure su takođe odličan izbor za dodatno mesto za sedenje.

Mali detalji mogu biti dovoljni da transformišu vaš dom iz dosadnog u veseo i prijatan. Sitnice su često te koje imaju najveći uticaj.

Ispunite svoju dnevnu sobu mekanim tekstilom i učinite garnituru ili fotelju još privlačnijom sa puno mekanih ukrasnih jastuka i toplim ćebetom.


Uzmite pauzu za brigu o sebi

Svako zaslužuje odmor od užurbanosti svakodnevice. Za neke je potrebno da sami uzmu odmor za brigu o sebi, a za druge to znači biti sa prijateljima i porodicom.

(Foto: JYSK)

Kreirajte prijatan ambijent uz vruću šolju čaja ili kafe i neke od svojih omiljenih zalogaja. Poslužite ga u slatkom čajniku i uživajte u novim šoljama. Upotrebite ukrasni poslužavnik i napunite staklene činije ukusnim poslasticama.

Ušuškajte se na kauču ispod mekanog ćebeta i uživajte u dobroj knjizi, podkastu, seriji ili odspavajte u miru.

Kada ste u avionu, dobijete uputstvo da prvo stavite masku sebi, pre nego što pomognete drugima. Ovo se može koristiti kao metafora za sve aspekte vašeg života. Morate se pobrinuti za sebe pre nego što se možete pobrinuti za bilo koga drugog. Zato stvorite dom koji će vam pomoći da napunite baterije – i odvojite vreme za sebe. Važno je.

Predložene proizvode možete da rezervišite putem Click&Collect opcije kako bi vas čekali spremni pri dolasku u odabranu JYSK prodavnicu ili ih poručite online putem webshopa.

Fotogalerija
JYSK
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.