NavMenu

U Vrnjačkoj Banji otvoren akva park Raj - Po puštanju u rad poslednje faze, biće najveći u Srbiji i regionu (FOTO)

Izvor: eKapija Petak, 15.07.2022. 12:13
Komentari
Podeli
(Foto: Aleksandra Mladenović)
Simbolično na dan Opštine Vrnjačka Banja, 14.jula, otvorena su vrata akva parka Raj u Vrnjačkoj Banji. Podelom preko stotinu besplatnih ulaznica za meštane i goste Vrnjačke banje posetioci su uživali u sadržajima lenje reke dužine od čak 460 m, bazena sa talasima koji posetiocima pruža morsku i adrelalinsku avanturu na površini od 2000 m² na kojem se održava i "pena party".

- Avantura je na svakom koraku i ključ za vrelo leto je baš u Raju u Vrnjačkoj Banji - poručuju iz akva parka u saopštenju poslatom eKapiji i dodaju:

- Nezaboravna pustolovina za najmlađe je na gusarskom brodu i platformi sa prskalicama, ali i animacija najmlađih korisnika akva parka. Punktovi sa hranom i pićem su raspoređeni tako da u svakom trenutku, bez čekanja, gosti mogu da se osveže, uživaju u kvalitetnom zalogaju i raznolikom meniju i provedu nezaboravno vreme.

Nakon puštanja u rad poslednje faze, ovo će biti najveći akva park u Srbiji i regionu, a nove atrakcije biće otvorene za posetioce početkom avgusta.

Do kraja jula aktuelan je cenovnik sa sniženim cenama ulaznica čak 30% a u ponudi su porodični i grupni paketi, kao i sezonske ulaznice.

A.K.

Pogledajte infomapu akva parkova u Srbiji.


Fotogalerija
Akva park Raj - Vrnjačka Banja
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.