NavMenu

Kuehne+Nagel Global Services novi zakupac u okviru poslovnog parka Airport City

Izvor: Promo Četvrtak, 19.05.2022. 11:39
Komentari
Podeli
(Foto: Goole Street View/screenshot)
Kompanija Kuehne+Nagel Global Services zakupila je 9.000 kvadratnih metara u poslovnom parku Airport City Belgrade, čemu je posredovala konsultantska kompanija Coreside Savills.

- Ovo je poslednje u nizu uspešnih posredovanja kojim smo se dokazali kao iskusan partner kompanijama u potrazi za poslovnim prostorima. Od početka tekuće godine, primetan je porast tržišne aktivnosti. Posredujemo u sve većem broju transakcija ne samo u Beogradu, već i u Novom Sadu i u Nišu, koji sve češće bivaju prepoznati od strane multinacionalnih kompanija kao poželjne destinacije za stancioniranje svog poslovanja - izjavio je Bojan Jevtić, country menadžer kompanije Coreside Savills.

Kuehne+Nagel Global Services posluje u Srbiji punih 13 godina. U pitanju je jedna od vodećih svetskih logističkih kompanija koja se bavi organizovanjem transporta u pomorskom, vazdušnom i kopnenom saobraćaju i ugovornom logistikom, sa jasnim fokusom na obezbeđivanju naprednih IT rešenja svojim klijentima.

- Ulaskom u poslovni park Airport City, naša kompanija stiče najadekvatniji ambijent za ostvarenje svog punog potencijala. Kompanija Coreside Savills je opravdala sva naša očekivanja u pogledu kvaliteta usluge, brzine i ekspertize, a naše zadovoljstvo ogleda se i u činjenici da nastavljamo saradnju i u domenu upravljanja projektom opremanja poslovnog prostora - izjavio je Bojan Jović, generalni direktor kompanije Kuehne+Nagel Global Services u Srbiji.


Airport City Belgrade je višenamenski komercijalni poslovni objekat koji raspolaže sa oko 125.000 kvadratnih metara koji kompanijama pruža koncept "grada u gradu", odnosno savremenu urbanu celinu koja pored poslovnog prostora, uz pomoć najnovije tehnologije, zadovoljava sve potrebe zakupaca.

Coreside Savills je konsultantska kompanija za nekretnine čiji portfolio usluga obuhvata izdavanje i prodaju stambenih, poslovnih, maloprodajnih i industrijskih nekretnina, istraživanje tržišta, procene vrednosti, razvojni konsalting i investiciono savetovanje. U Srbiji je prisutna duže od deset godina kao ogranak prestižne internacionalne grupacije Savills PLC, koja posluje u više od 60 zemalja širom sveta.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.