NavMenu

BIG FASHION stigao u Kragujevac

Izvor: Promo Petak, 22.10.2021. 12:14
Komentari
Podeli
(Foto: Saša Radojević)
BIG šoping centri u Srbiji dobili su novog, osmog člana porodice - popularna Kragujevac Plaza u subotu, 16. oktobra, postala je BIG FASHION Kragujevac. Početak novog poglavlja u radu najvećeg šoping centra u centralnom delu Srbije simbolično je obeležen odličnim popustima, nastupima pop zvezde Goce Tržan, plesne trupe Una Saga Serbica, Mirror Crew performera, kao i raznovrsnim dečijim zabavnim programom.

- BIG CEE već više od 10 godina uspešno posluje u Srbiji i veoma se radujemo što smo nakon Vojvodine i Beograda otvorili i prvi BIG centar u Centralnoj Srbiji. Ovo je tek prvi korak kada je reč o našem širenju u ovom delu zemlje, ali i početak promena za BIG FASHION Kragujevac. Imamo velike planove, a ono šta nam je najvažnije jeste zadovoljstvo posetilaca. Kroz bogato iskusto u vođenju preko 60 šoping centara širom sveta, nastojimo da svakom gostu naših centara obezbedimo vrhunsko šoping iskustvo, kao i zabavu za celu porodicu - izjavio je Lev Vajs, generalni direktor kompanije BIG CEE Srbija i posebno se zahvalio svima prisutnima na toploj dobrodošlici, kao i Nepi grupi za sjajan posao koji su do sada uradili.

Pored promene imena i brojnih novina koje priprema za posetioce u narednom periodu, BIG FASHION Kragujevac, od 16. oktobra, postao je i pet friendly za sve kućne ljubimce do osam kilograma.

Zahvaljujući kvalitetnom spoju brendova iz oblasti sporta, mode, ali i zbog modernog Cineplexx bioskopa, odličnih restorana i kafića, BIG FASHION Kragujevac biće i ubuduće omiljena šoping destinacija u Centralnoj Srbiji, kao i tokom proteklih devet godina uspešnog rada.

(Foto: Saša Radojević)
U okviru BIG CEE kompanije uspešno posluju i BIG Novi Sad, BIG Fashion Outlet Inđija, BIG Pančevo, BIG Zrenjanin, kao i tri centra u Beogradu: BIG FASHION, BIG FASHION Park i BIG Rakovica. U narednom periodu ovoj mreži šoping centara u Srbiji pridružiće se i Kruševac Shopping Park koji će takođe promeniti ime i postati BIG.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.