NavMenu

Hisense Inverter Expert klima uređaji - Tri decenije razvoja rashladnih tehnologija

Izvor: Promo Ponedeljak, 07.06.2021. 15:56
Komentari
Podeli
(Foto: Naypong/shutterstock.com)
Kompanija Hisense se srpskom tržištu predstavila 2018. godine serijom smart televizora koji su za kratko vreme postali prepoznatljivi po odličnom odnosu cene i kvaliteta, kao i pristupačnosti najnovijih tehnologija. Od brenda i kompanije koji su nepoznati na tržištu Srbije, Hisense je ubrzo postao sinonim pouzdanosti i inovacija, a potrošači su počeli da prepoznaju i cene misiju kompanije – naučne i tehnološke inovacije učiniti pristupačnim i time poboljšati kvalitet života ljudi širom sveta.

Kompanija sa tradicijom dugom 52 godine, koja je svetski lider u oblastima proizvodnje smart televizora, kućnih aparata, klima uređaja i uređaja za mobilnu komunikaciju isti pristup koristi u razvoju svih robnih grupa. Zato nije slučajnost veliki tržišni uspeh Hisense klima uređaja, naročito sa inverter tehnologijom, koje je kompanija 2020. godine predstavila u Srbiji. Hisense je već tri decenije na čelu industrije inverterskih klima uređaja i predstavlja istinskog Inverter Experta.

Centar za istraživanje i razvoj Hisense grupe u Ćingdau, Šandong provinciji (Foto: Qingdao Hisense Electric Holdings Co., Ltd.)Centar za istraživanje i razvoj Hisense grupe u Ćingdau, Šandong provinciji

Od početka rada na polju klimatizacije 1988. godine i plasiranja prvog split sistema klima uređaja u Kini, konstantan rad na tehnološkom razvoju i primeni najsavremenijih rešenja u industriji ubrzo su doveli do toga da je kompanija Hisense bila prva koja je proizvela klima uređaj sa inverteskom tehnologijom. Tada se Hisense obavezao na razvoj i promociju inverter tehnologije u narednih dvadeset godina i nastavio da predvodi tehnološki napredak u ovoj oblasti: 2005. Hisense proizvodi prvi 180° DC inverter u Kini, a 2006. prvi FULL DC intverter sa EER koeficijentom 7.5.

Neke od najnovijih tehnoloških rešenja i unapređenja u Hisense inverterskim klima uređajima pogledajte u videu:


Potrošači u Srbiji su prepoznali kvalitet, pouzdanost i efikasnost Hisense klima uređaja, kao i odličan odnos cene i kvaliteta, a produžena garancija od pet godina na kompresor kod svih standardnih klima uređaja, odnosno sedam godina na kompresor kod svih inverter klima uređaja, potrošačima predstavlja važan činilac u donošenju odluke o kupovini na srpskom tržištu visoke konkurencije.

Pouzdanost i kvalitet Hisense klima uređaja obezbeđuje veliki broj jedinica za kontrolu kvaliteta inverterskih sistema, kao i niz proizvodnih jedinica, što kompaniji omogućava samostalnu proizvodnju svih neophodnih komponenti. Sa druge strane, upotreba inovativnih tehnologija i širok asortiman standardnih, inverterskih i prenosnih tipova klima uređaja garantuju da kompanija svojim rešenjima pokriva raznovrsne potrebe i platežne moći potrošača.

(Foto: Sufyan/Unsplash)

Dostignuća kompanije nisu ostala nezapažena, pa su Hisense klima uređaji u Kini proglašeni energetski najefikasnijim u 2018. godini, a Hisense je jedina korporacija koje je dva puta dobila kinesku nagradu za kvalitet što je dokaz najvišeg nivoa kvaliteta proizvoda, a ujedno i rezultat dugoročne posvećenosti razvoju inverter tehnologije.

Danas Hisense kompanija zapošljava više od 75.000 radnika širom sveta i poseduje sedam razvojno-istraživačkih centara, sedam proizvodnih baza u inostranstvu, a Hisense proizvodi prodaju se u više od 160 zemalja i regiona na svetu. I ove godine, Hisense je za srpsko tržište pripremio inovirani asortiman i najsavremenija tehnološka rešenja u oblasti klima uređaja.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.