NavMenu

Od decembra bez gužvi na Obrenovačkom putu? - Petlja Surčin biće početna tačka na auto-putu Miloš Veliki

Izvor: B92 Sreda, 18.09.2019. 17:24
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Shimon Bar/shutterstock.com)Ilustracija
Od decembra više neće biti gužvi na Obrenovačkom putu. Vozači koji idu ka Čačku na novi auto-put Miloš Veliki će se uključivati sa petlje Surčin.

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović sutra će (u četvrtak, 19. septembra 2019.) javnosti pokazati mesto na kome će se od decembra vozači uključivati na put i isključivati sa auto-puta Miloš Veliki.

Ona će obići radove na petlji Surčin koja se nalazi na obilaznici oko Beograda. Petlja Surčin je jedna od ključnih tačaka Miloša Velikog i nalazi na nekoliko minuta vožnje od auto-puta Beograd – Zagreb i na nekoliko minuta od Ostružničkog mosta. Danas se na auto-put Miloš Veliki vozači uključuju u Bariču, i isključuju se na istom mestu, što stvara velike gužve na Obrenovačkom putu. Od decembra petlja Surčin postaje početna tačka na Milošu Velikom svima koji putuju za Čačak iz Beograda.


Nova deonica od Surčina do Obrenovca auto-puta Miloš Veliki duga je 17,6 kilometara. Na ovoj deonici je i novi most preko Save i Kolubare dug 1,5 km, kao i petlja Obrenovac, a ukupna vrednost je 208 mil EUR. Radove izvodi kineska kompanija CRBC i završiće ih sredine decembra.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.