NavMenu

Ponovo odloženi radovi i selidba autobusa u Novi Beograd - Prvi peroni u Bloku 42 najranije u martu 2018?

Izvor: Blic Sreda, 13.09.2017. 15:54
Komentari
Podeli
Početak izgradnje nove autobuske stanice u beogradskom Bloku 42 odložen je po četvrti put, te će se u najboljem slučaju Lastini autobusi u Novi Beograd preseliti u martu 2018. godine piše današnji Blic.

Prema pisanju lista, i ovom, kao i u prethodna tri odlaganja, uzrok je bila građevinska dozvola, koju nadležni organ nikako nije mogao da dostavi na osnovu predate dokumentacije.

Kako piše Blic, prema najnovijoj odluci, završetak radova prolongiran je do 7. marta 2018. godine.

List navodi da je rok za izradu tehničke dokumentacije za dobijanje dozvole za gradnju sada 18. septembar, za pribavljanje građevinske dozvole 28. oktobar, za izradu projekta za izvođenje sa planom preventivnih mera i glavnim projektom zaštite od požara 7. novembar 2017. Tek nakon toga, radovi mogu da počnu, piše Blic.

Reč je o prvoj fazi projekta, koja podrazumeva preseljenje Lastine stanice i njenih vozila na drugu stranu reke. Pomeranje od skoro pet meseci sigurno će uticati i na završetak celokupne stanice, koja je ranije najavljena za 2019. godinu, piše Blic.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.