NavMenu

Banja Rusanda zapošljava novo osoblje - Posao za 30 medicinskih radnika

Izvor: Dnevnik Subota, 12.08.2017. 13:33
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Stokkete/shutterstock.com)Ilustracija
Ministarstvo zdravlja odobrilo je zaposlenje 30 medicinskih radnika na određeno vreme - lekara, farmaceuta, defektologa, medicinskih tehničara/sestara sa srednjom i višom stručnom spremom, viših fizioterapeuta i radnih terapeuta u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju Rusanda.

- Na taj način će se podići kvalitet pruženih zdravstvenih usluga, jer je poznato da se u našoj bolnici leče najteži bolesnici, osobe s brojnim i teškim bolestima i komplikacijama, koji zahtevaju danonoćno praćenje, to jest monitoring i lečenje od zdravstvenog stručnog kadra. Zahvaljujemo resornom ministarstvu na razumevanju, podršci i direktnoj saradnji. Na ovaj način stičemo i mogućnost ulaska u proces akreditacije ustanove - ističe v.d. direktora ove bolnice Zorica Ćulibrk, uz napomenu da je Banja Rusanda, posle dugog perioda, sagledana kao ustanova od značaja, čime je potvrđena svrha njenog postojanja.

Ona navodi da je u toku nekoliko konkursa, a da je završen konkurs za izbor direktora Specijalne bolnice Rusanda. Ćulibrk je pozvala sve zainteresovane zdravstvene radnike da konkurišu za prijem u radni odnos, dodajući da se očekuje i odobrenje resornog ministarstva za prijem medicinskih radnika na neodređeno vreme.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.