NavMenu

Otvoren konkurs za nagrade Kaktus 2016

Izvor: eKapija Četvrtak, 26.05.2016. 18:37
Komentari
Podeli
"Marketing mreža" je raspisala konkurs za drugu po redu nacionalnu dodelu godišnjih nagrada – KAKTUS 2016. Nagrade se dodeljuju u 21 kategoriji, a dobijaju ih organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnije i najprofesionalnije pojedinačne i integrisane kampanje u protekloj godini.

KAKTUS 2016 slaviće samo one ideje koje izlaze iz granica očiglednog i uprkos teškim uslovima inspirišu i proizvode najefikasniju komunikaciju sa ciljnim grupama. Konkurs je otvoren do 20. septembra.

- U proteklom periodu realizovane su brojne zanimljive i inovativne kampanje za koje smatramo da su vredne pažnje, kako stručne, tako i šire javnosti. Konkurs za KAKTUS nagrade prilika je da izmerimo da li su to zaista ideje koje opstaju, ali i ocenimo napredak struke. Očekujemo puno dobrih kampanja koje će ukazati na trendove razvoja, ali i na izazove koji određuju budućnost kreativne industrije u Srbiji - rekla je Ivana Parčetić Mitić, osnivač i urednica portala "Marketing mreža".

Nagrade će biti svečano dodeljene na drugom nacionalnom Festivalu integrisanih komunikacija – KAKTUS 2016, koji će biti održan 27. i 28. oktobra u Beogradu.

O tome ko će dobiti ovogodišnje KAKTUS nagrade odlučuje stručni žiri koji čine ugledni profesionalci iz kreativnih, PR i digitalnih agencija iz Srbije i regiona.

Žiri iz Srbije ove godine radiće u sastavu: Anja Radulović ("Leo Burnett"), Borislav Miljanović ("Represent Communications"), Vesna Ćeranić ("Executive Group"), Vladimir Mitrović ("Ovation BBDO"), Dejan Ranđić ("DNA Communications"), Igor Grmuša ("Degordian"), Ivan Živković ("Pioniri Communications"), Janko Pavlović ("Havas Worldwide Belgrade"), Lea Stanković ("Communis DDB"), Marina Grihović ("Headline i Dkit"), Miloš Ilić ("LUNA/TBWA Belgrade"), Miladin Miletić ("Popular Bruketa&Žinić OM"), Miloje Sekulić ("Homepage"), Mirko Mandić ("SVA"), Miro Antić ("M2Communications"), Nevena Kurtović ("Fusion Communications"), Nebojša Babić ("Orange Studio"), Slaviša Savić ("New Moment New Ideas Company"), Srđan Erceg ("HUGE Media"), Tamara Bekčić ("Chapter 4 PR"), Toni Laurenčić ("Idea Plus Communications"), kao i Vladimir Ćosić ("McCann Beograd"), koji je ove godine i predsednik Žirija.

Regionalni žiri činiće: Alen Kekić ("I TO NIJE SVE!", Hrvatska), Vanja Blumenšajn ("Señor", Hrvatska), Vesna Beganović ("Via Media", Bosna i Hercegovina), Zoran Trojar ("Sonce.net", Slovenija) i Oliver Noveski ("Brand Union", Makedonija).

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.