NavMenu

"Townhouse 27" najbolje ocenjen hotel u Srbiji u drugoj polovini 2015. na sajtu "Trivago"

Izvor: eKapija Četvrtak, 24.12.2015. 17:08
Komentari
Podeli
Nakon ogromnog uspeha na "TripAdvisor"-u gde već 5 godina važi za nabolji hotel u Beogradu, proglašenja za najbolji hotel u jugoistočnoj Evropi za smeštaj gostiju na poslovnom putovanju i nagrade za najbolji luksuzni hotel u Srbiji, usledilo je, čini se, najveće priznanje do sada. Na najvećem svetskom pretraživaču smeštaja, hotel "Townhouse 27" je najbolje ocenjen hotel u Srbiji u proteklih šest meseci 2015. godine, saopštio je ovaj hotel.

Kompanija "Trivago" je najveći hotelski pretraživač i izvor informacija na svetu. Svakog meseca 80 miliona korisnika daje poverenje "Trivagu" u svojstvu svog početnog mesta za traženje putničkih informacija i omogućuje upoređivanje cena sa više od 250 sajtova za rezervaciju. "Trivago" nije rezervacioni sistem, vec pretrazivač i izvor brojnih važnih informacija za putnike širom sveta.

Prema "Trivago" statistikama, hotel "Townhouse 27" je najbolje ocenjen hotel u Srbiji (93,97%) prema mišljenju korisnika širom sveta, a ti podaci su saopšteni u novembru 2015.

Kako se dodaje u saopštenju, hotel "Townhouse 27" je prvi autentični butik hotel u zemlji. Nalazi se u najužem centru grada i ima najveće luksuzne sobe u ponudi. Gosti mogu potpuno da se izoluju iz života u vremenu preopterećenom obavezama i uživaju u umetničkoj atmosferi koju prožima specifičan dizajnerski luksuz. Mnostvo nagrada i priznanja upravo potvrđuju zadovoljstvo gostiju, posebno kada je reč o usluzi, koja je razvijena do nivoa ličnog konsijerza.


Sto se tiče samog "Trivago" Ranking-a, index se izračunava na osnovu specijalnog algoritma koji uzima u obzir ocene korisnika za uslugu hotela.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.