Prezident doo Novi Sad


Medium company
Main info
FULL NAME
Prezident doo Novi Sad
ADDRESS
Futoška 109, 21000 Novi Sad
Responsible person
Ivan Jegdić
predecessors +

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tenders
Tender wins
Finance
Galleries
Activity description
Hotel Prezident Palace Belgrade, kao najluksuzniji hotel prvog nacionalnog lanca PREZIDENT predstavlja omaž životu kraljevskog para Marije Antoanete i kralja Luija XVI i to u samom srcu starog dela Beograda.

Hotel raspolaže sa 60soba, VIP spratom sa 4 prestižna apartmana. Pored toga hotel poseduje Spa&Wellness centar koji se proteže na 1000 kvadratnih metara, sa odvojenom privatnom sekcijom. Gastronomski užitak upotpuniće 2 restorana sa internacionalnom kuhinjom. Hotel poseduje Cigar lounge i Sky bar sa otvorenim bazenom.

Hotel Premier je smešten na veoma atraktivnoj lokaciji. Nalazi se u blizini centra grada Novog Sada, na Futoškom putu i svega 100 metara od Novosadskog sajma. Za samo desetak minuta laganog hoda Gost može stići do Sajma. Gost će uživati u našem širokom spektru usluga, kao što su luksuzno opremljene sobe namenjene poslovnim ljudima, ljubazno i uslužno osoblje, relaksacija u Wellness&Spa centru hotela, mogućnost poručivanja hrane, obezbeđena parking mesta za Vaša vozila, pranje automobila, iznajmljivanje vozila...

News