Luss Investment d.o.o. Beograd


Small company
Main info
FULL NAME
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA TRGOVINU I USLUGE LUSS INVESTMENT DOO BEOGRAD
ADDRESS
Tošin bunar 161, 11070 Novi Beograd
Responsible person
Zoran Mitrović

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tenders
Tender wins
Finance
Reference list
Activity description
LUSS INVESTMENT d.o.o. bavi se proizvodnjom radne i zaštitne odeće, vojnih i policijskih uniformi, lovačkih i ribolovačkih kombinezona i odela, kao i svih vrsta specijalne radne odeće i radnih odela prema potrebama i zahtevima kupca. Uz najviši kvalitet, proizvodnju prema svetskim standarima i ekspertizu naših kadrova, poslovnim partnerima nudimo celokupan razvoj proizvoda od ideje do isporuke odevnog predmeta, uključujući korekcije i prilagođavanja postojećih rešenja, kao i predloge za racionalizaciju nabavke i optimizaciju troškova. Zahvaljujući najvišem nivou tehnološke opremljenosti LUSS INVESTMENT d.o.o je moderna fabrika namenskih proizvoda sa sopstvenim prepoznatljivim brendom.

Naš novi brend ARMIS predstavlja, spoj modernog dizajna i dobro poznatog kvaliteta zaštitne radne odeće kao i opreme za vojsku i policiju. Čine ga tri segmenta;

ARMIS GREEN - vojna i policijska oprema,
ARMIS ORANGE - lična zaštitna oprema i
ARMIS BLUE - laka konfekcija i modni program.

Za izradu naše opreme koristimo najotpornije materijale renomiranih svetskih proizvođača, koji pored toga što su vrhunskog kvaliteta, poseduju sve relevantne sertifikate o kvalitetu i poreklu proizvoda.
Maksimalno vodimo računa o korisnicima naših proizvoda kako bi se u njima osećali bezbedno i udobno tokom procesa rada, uključujući u visokorizične situacije.

Danas, Luss Investment zapošljava blizu 100 motivisanih profesionalaca, predvođenih stručnim menadžmentom.
Kao pouzdan partner uspešno sarađuje sa više od 15 kooperanata u Srbiji i gradi odnose zasnovane na razumevanju, poverenju sa dobavljačima i kupcima na domaćem i inostranom tržištu.

Na taj način, kompanija obezbeđuje visok stepen etičnosti, kako svojih zaposlenih tako i svih partnera koji su spremni da poštuju korporativne vrednosti, visok kvalitet, dugoročna partnerstva i društvenu odgovornost.

News