Energy net d.o.o. Novi Sad


Mitte Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
ENERGY NET DOO NOVI SAD
ADRESSE
Temerinska 111, 21000 Novi Sad
Verantwortliche Person
Aleksandar Jovičić, Goran Jevtić

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Bildstrecken
Video
Referenzliste
Beschreibung der Tätigkeit
Vođena svrhom da stvara bolju atmosferu po meri čoveka u skladu sa prirodom, kompanija ENERGY NET edukuje, obezbeđuje i sprovodi sveobuhvatna rešenja za efikasno korišćenje energije i uređenje prostora koji je najvažniji za pojedinca – dom, posao i zajednicu.
Osnovana kao porodična kompanija, ENERGY NET preko 30 godina obezbeđuje i sprovodi rešenja za grejanje, hlađenje i ventilaciju, kao i za uređenje prostora.

ENERGY NET je zastupnik za brojne svetske robne marke među kojima su vodeći proizvođači HVAC opreme poput globalnog brenda Gree, holandske Remehe, švedskog Swegona, italijanskog Ivara i drugih, a ekskluzivan je zastupnik i španskog brenda keramike, sanitarija i visokotehnoloških rešenja za građevinarstvo Porcelanosa. Kompanija je razvila brend BERGEN koji obuhvata široku paletu proizvoda iz oblasti grejanja i klimatizacije koje odlikuje najbolji odnos kvaliteta, cene i inovacija.

ENERGY NET grupa zapošljava preko 200 ljudi i sarađuje sa oko 1.000 partnera, stručnjaka iz različitih oblasti, a njenu prodajnu mrežu čine 42 maloprodajna mesta širom Srbije. Pored domaćeg tržišta ENERGY NET posluje i na tržištima Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Severne Makedonije i Švajcarske.

Nachrichten