Nins metali doo Beograd


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU I PROMET METALA I METALNIH PROIZVODA NINS METALI DOO BEOGRAD (SAVSKI VENAC)
ADRESA
Generala Nikodija Stefanovića 1, 11000 Beograd
Odgovorno lice / Vlasnik
Nenad Đokić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Tenderi
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
NINS METALI D.O.O. je kompanija čija je primarna delatnost domaća i međunarodna trgovina crne i obojene metalurgije sa kancelarijama i agentima u Srbiji, Velikoj Britaniji i Irskoj Republici.

NINS METALI D.O.O. trguje sa poluproizvodima, ravnim proizvodima, cevima, dugim proizvodima kao i repro materijalima za proizvodnju čelika. Kroz našu razvijenu trgovačku mrežu i izvanredan radni odnos sa proizvođačima i dobavljačima možemo ponuditi logistička rešenja za distributere, proizvođače, prerađivače i krajnje korisnike.

Novo u Srbiji - vrhunske čelične ograde


NINS Bastion Ograde dizajnirane su da pruže maksimum sigurnosti i snage ali istovremeno i da ponude atraktivan izgled. Koriste se za široki spektar primena - od jednostavnog ograđivanja dvorišta do aplikacija gde se zahteva visoka sigurnost u zaštiti objekata i ljudstva (državni i vojni objekti, privatni posedi itd.)

Ograda sama po sebi ne zahteva bilo kakvo održavanje a njena završna obrada omogućava zadržavanje superiornog izgleda iz godine u godinu. Može biti isporučena tako da zadovolji praktično bilo koju specifikaciju i dizajnirana je da omogući brzo, lako i jeftino postavljanje.