NavMenu

Biljana Đorđević, vlasnica "SHEN Medical Spa centra" - Plutanjem do savršenog osećaja

Izvor: eKapija Utorak, 24.02.2015. 09:40
Komentari
Podeli

Biljana ĐorđevićBiljana Đorđević
"SHEN Medical Spa centar" je prvi i jedinstveni u Srbiji, koji svojim konceptom objedinjuje usluge wellbeinga i estetske medicine. Vođen od strane lekara ima za cilj dugoročno usporavanje procesa starenja, otklanjanje stresa, prevenciju i unapređenje unutrašnjeg zdravlja, ličnog blagostanja i spoljašnje lepote svake osobe.

Holistički, individualni pristup i edukacija svakog klijenta, primena inovativnih medicinskih i estetskih tretmana i procedura, uz najsavremenije terapijske metode, aparate i materijale rezultiraju bezbednim i dugoročno efikasnijim terapijskim rešenjima. Razgovarali smo sa dr spec. Biljanom Đorđević o "Shen Medical Spa centru" o konceptu, prednostima i uslugama koje pružaju.

Float spa je nepoznat širem auditorijumu, zato nam objasnite, šta je, kome je namenjen i koje su njegove prednosti?

- Jedinstvenost "Shen Medical Spa centra" je Float Spa - terapija plutanjem koja se odvija u zasićenom rastvoru MgSO4 i slobađajući nas sile gravitacije reprodukuje blagotvorne efekte Mrtvog mora. Ova relaksaciona antistres terapija predstavlja spoj prirodnog lečilišta i visoke tehnologije u urbanim uslovima kojom se postižu potpuna relaksacija, regeneracija i revitalizacija uma i tela. Float Spa terapijom privremeno uklanjamo uticaj faktora spoljašnje sredine - sile gravitacije, svetlosti i zvuka koji predstavljaju stres za organizam. To omogućava potpunu mišićnu relaksaciju, promenu moždane aktivnosti i ulazak u Theta fazu meditacije, sa vraćanjem funkcija svih vitalnih organa i organskih sistema na bazalni nivo. Na ovaj način se postiže dugotrajno "restovanje" organizma na svim nivoima, fizičkom, mentalnom i emocionalnom. Objektivno tokom i nakon seanse dolazi do obnavljanja energetskih rezervi, dramatičnog pada hormona stresa, porasta hormona zadovoljstva i sinhronizacije svih moždanih funkcija, a nakon nje do ulaska u holisticki balans uma i tela, porasta nivoa koncentracije i samopouzdanja uz veću sposobnost pamćenja, kao i ličnog i profesionalnog performansa.

Kako ulazimo u proces plutanja u trajanju od 50 minuta?

- Nakon kratkog uvodnog dela seanse koju prate aroma, svetlosna i muzikoterapija dolazi do potpunog opuštanja i ulaska u bukvalnom i figurativnom smislu prijatnu tamu. Neki bi dočarali da se u jednom trenutku čitav univerzum zvezda i galaksija širi pred očima. Float spa je prijatna seansa plutanja koja budi i najfinije osećaje.

Koliko često je preporučljivo plutati?

- Float spa je preporučljiv apsolutno svim društvenim kategotijama i svim starosnim dobima, a naročito poslovnim ljudima, studentima, sportistima na vrhunskom nivou i rekreativcima, kao i mladim mamama i trudnicama. Njegovi efekti su kumulativni i traju dve do tri nedelje. S toga način života i životne navike diktitraju individualni tempo plutanja. Za osobe koje su izložene svakodnevnom stresu najbolje je da plutaju jednom nedeljno.

Trenutno imate akciju za Float spa, do kada traje i koja je cena?

- Cilj nam je da javnost upoznamo koliko prednosti ima Float spa tretman i zato smo odlučili da do kraja februara cena bude promotivna u iznosu od 2.990 dinara. Verujem da će ovo biti otkrovenje za mnoge koji imaju potrebu ili želju da se prepuste pravom uživanju i regeneraciji uma i tela. Više o plutanju možete pogledati na www.shen.rs.

Koje još usluge možete da pružite u okviru "Shen medical Spa centra"?

- Ono sto daje pečat "Shen medical spa centru", osim plutanja, holističkih masaža, life coachinga, jeste estetska medicina kao komplementarna grana holistike. U Shen estetskom programu vodeću ulogu zauzimaju biostimulatinve procedure kojima regenerišemo kožu i kožne strukture, čineći reverzibilnim promene nastale pod uticajem foto i biološkog starenja. Ove procedure obnavljaju ne samo kolagen i elastin u tkivu, već i krvne sudove i stem ćelije dugotrajno menjajući njen tonus, hidriranost i teksturu delujući preventivno i odlažući proces starenja. Na ovaj način, kombinujući određene terapijske metode uspešno se rešavaju svi problemi kože, počev od hiperpigmentacija, seboreje, couperose i rosacee, akni i ožiljaka, alopecije, sitnih znakova oštećenja kože sunčevim zracima do pravih estetskih zahvata sa korektivnim i lifting efektom nehiruškim tehnikama uz značajno poboljšanje kvaliteta kože.

Osim medicinske kozmetike, mezoterapije, plazma terapije, hemijskih pilinga, radiotalasne terapije i ozonoterapije ono što je jedinstveno u ovoj oblasti, a za Shen prepoznatljivo jeste luxeface i luxebody koncept biokonturisanja, liftinga i finalne regeneracije kože. Luxeface je aktivni sveobuhvatni pristup regeneracije kože, sa estetskim i značajnim lifting efektom koji se mogu meriti s hirurškim liftingom, ali bez traume, nežljenih efekata i dugog perioda oporavka. Odvija se postepeno u tri faze biostimulacije koje imaju za cilj amplifikaciju i povećavanje dužine trajanja postignutih rezultata.

Sve estetske procedure imaju isključivo pozitivne efekte, preporučljive su od ranih tridesetih godina i ženama i muškarcima. Plazmaterapija i medicinska kozmetka se preporučuju i mlađim klijentima sa problemima kože.
Svakako, da vrednost svake kompanije čine ljudi, pa će vas u "Shen Medical Spa centru" u atmosferi ekskluziviteta dočekati posvećen, edukovan i rezultatima orijentisan tim fizioterapeuta, na čelu sa dr Biljanom Đorđević, specijalistom sa višedecenijskim kliničkim iskustvom iz oblasti estetske medicine i kardiovaskularne anesetezije.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Finansije

Mali: UK Export Finance zainteresovan za finansiranje nekoliko projekata u Srbiji

UK Export Finance (UKEF) zainteresovan je da podrži nekoliko projekata u Srbiji, najavio je ministar finansija Siniša Mali. On se sastao sa Timom Reidom, generalnim direktorom UK Export Finance. Razgovarali su o nekoliko značajnih projekata širom Srbije koje ta finansijska institucija želi da podrži. - Drago mi je što sam imao priliku da predstavim naše makroekonomske rezultate, za koje smo dobili pohvale, ali i da čujem da je UK

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.