NavMenu

Asocijacija Autentičnih Hedonista obeležila 10 godina postojanja

Izvor: eKapija Ponedeljak, 09.02.2015. 13:58
Komentari
Podeli

Dragan ĐorđevićDragan Đorđević
Asocijacija Autentičnih Hedonista (AAH!) obeležila je u petak (6. februara 2015. godine) u Beogradu 10 godina postojanja.

Svečanost povodom ovog jubileja okupila je veliki broj hedonista u džez klubu "Ellington’s" hotela "Hyatt Regency Beograd", na istom mestu na kojem je ova u svetu jedinstvena asocijacija i osnovana 7. februara 2005.

Dragan Đorđević, Chief Hedonist Officer (CHO) Asocijacije pozdravio je prisutne, kratkim govorom osvrnuo se na rad i rezultate u proteklom periodu i istakao neke od velikih planova za budućnost.

Tom prilikom, izjavio je:

- Kao i do sada, trudićemo se da imamo što više članova, da "prenesemo pozitivnu energiju i stav" na što više ljudi, i nastaviti da se bavimo i korporativnom društvenom odgovornošću.

Na događaju je imenovan i potpredsednik za sekciju "Hrana" - Srba Jovanović.

Fokus u daljem radu Asocijacije biće imenovanje "počasnih konzula i visokih predstavnika", kao i AAH! Akademija, organizacija Korporativnih Hedonističkih igara, putovanja, itd...

Prva aktivnost AAH!-a u neposredno predstojećem periodu biće početak rada prve Akademije Hedonističkih veština, krajem marta. I ne zaboravite: Hedonizam jača organizam!

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.